Fremtidsdiskusjoner i klyngen

Move Your Brand den 15. februar

Move Your Brand den 15. februar

Furure Talks har den 15. februar fått navnet MOVE YOUR BRAND. Under denne ambisjonen samler vi foredragsholdere og næringsliv til en dag med fokus på både merkevarebygging, eCommerce og nye forretningsmodeller. Dette må du ikke gå glipp av. Meld deg på idag!

Les mer
Teknologi vil endre grunnlaget for bedriftens forretningsmodell

Teknologi vil endre grunnlaget for bedriftens forretningsmodell

I en undersøkelse blant deltagere på Future Talks Next Tech i september 2017, svarte 77% at den teknologiske utviklingen vil endre grunnlaget for bedriftens forretningsmodell. 98% mente at ulike teknologier vil endre samfunn og marked i stor grad!

Les mer
Multikanal kundereise

Multikanal kundereise

Vi står overfor en stor revolusjon, mener prisbelønt PR-rådgiver. –Fremtidens kundereise vil endre seg kraftig, det gjelder ikke bare for møbel- og interiørbransjen, men for retail-bransjen generelt. Det er bare et tidsspørsmål før kjøpsatferden blir heldigital og dermed vil kundereisen endre seg totalt, sier Preben Carlsen.

Les mer

Trender og utviklingstrekk

Future Talks-rapporten fra 2016 presenterer åtte trender og utviklingstrekk, som ferdigvareindustrien vil måtte ta innover seg på ulike vis. En kort gjennomgang presenteres under: