Norges designhovedstad

Ålesundsregionen med omland har en betydelig designindustri og er en attraktivt destinasjon for alle som arbeider innenfor industriell design. Nærhet til skipsverft, møbelfabrikker, råvarer fra havet kombinert med gründerånd og risikovilje har skapt en rekke kjente merkevarer og nyvinninger som preger dagliglivene våre bevist eller ubevist.

Verdiskapende design

Under IDC skal vi lære av hverandre og hente inspirasjon fra de beste. Alle som arbeider med å bære frem god design, fra ingeinør og fagarbeider til designer og bedriftsleder, skal hente kunnskap og inspirasjon som styrker lønnsomhet, produkt og markedsposisjon.

Konferansen

I fabrikkhallene på Giske samles bedrifter, organisasjoner og mennesker som arbeider med industriell design eller er knyttet til designregionen Ålesund. Kunnskapen vi henter fra hverandre skal danne grunnlaget for samarbeid på tvers av bransjer, nye forretningssamarbeid og en felles front for å styrke fagmiljøet.

Fremtiden

Omdømme, erfaring, kvalitet, salg og design er nøkkelen til å skape en industri for neste generasjon. Vi har en unik plattform å bygge videre på og sjansene for videre suksess bedres hvis vi bygger et solid og attraktivt designmiljø sammen. Derfor har de største industribedriftene i  Ålesundsregionen, NTNU, DOGA, ÅKP og klyngeaktørene gått sammen for å gjøre nettopp det.

Velkommen til IDC/18

Industridesignkonferansen IDC/18 arrangeres 18. oktober på Giske ved Ålesund. Bestill før 16. september og få Delegatpass til til lavest mulig pris.

BESTILL HER!


Priser:

  • Earlybird delegatpass full pakke: kroner 1600,- ink. mva.
  • Ordinærpris delegatpass full pakke: kroner 2475,- ink mva.
  • Delegatpass uten middag: kroner 1600,- ink. mva

Dette inkluderer:

  • Lunsjservering ved ankomst
  • Pausemat
  • Tilgang til alle foredrag
  • Felles middag med fest, underholdning og overraskelser
  • Busstransport tur/retur Giske – Ålesund

Plan for dagen:

10:00 – Bussavgang fra Ålesund rutebilstasjon
10:30 – Registrering og utdeling av delegatpass
11:00 – Lunsj fra restauranten Bro
12:00 – Programstart
18:00 – Middag
23:15 – Bussavgang fra Giske til Ålesund

Sponsorer/samarbeidspartnere har egne avtalepriser og må legge inn passord ved påmelding. Passord er sendt per e-post.

Øygardshamna på Giske ligger 10 minutters kjøretur fra Ålesund Lufthavn Vigra. Ta kontakt om du ønsker et pakketilbud på hotellovernatting i forbindelse med IDC/18.