Siden 2015 har Norwegian Rooms Cluster hatt et samarbeid med danske Lifestyle & Design Cluster og Interior Cluster Sweden for å kunne lære av hverandre og dele kunnskap over landegrensene. Det har resultert i en ny felles satsing for promotering av skandinavisk design, møbler og interiør, i USA.

Ved å slå oss sammen med våre skandinaviske partnere tror vi at vi vil oppnå en mye større oppmerksomhet, enn om vi skulle stå alene. I tillegg er det liten tvil om at vi og merkevaren Norge er mindre kjent jo lenger ut i verden vi beveger oss. Derfor mener vi at vi under en felles skandinavisk paraply vil kunne dra nytte av hverandre i en felles satsing. Vi ønsker å gjøre det litt utradisjonelt, og vil invitere til nye opplevelser og smakebiter av skandinavisk design under New York Designweek i mai 2018.

Norske designere, møbel- og interiørbedrifter inviteres herved til å delta for å fremme norsk design og norske merkevarer i USA. For de som melder seg på programmet vil vi tilby et eksportprogram som starter opp i år, med kompetanseheving innen merkevarebygging, digitalisering og forretningsutvikling. Vi vil også tilby et mentorprogram med rådgivere innen internasjonalisering.

For å være sikret plass trenger vi din tilbakemelding innen 1. juni 2017.